Ulei din samburi de caise 50ml

Este bogat in antioxidanti naturali, care lupta cu radicalii liberi precum si in vitaminele C, B1, B2, B6, B17 si E, cu efect regenerant si revitalizant pentru piele. Tot vitamina E este cea care da fermitate pielii, conferind un aspect bine conturat si inlaturand ridurile. Antioxidantii puternici ajuta la protejarea organismului de actiunea radicalilor liberi si impiedica deteriorarea celulelor si a ADN-ului. De asemenea cotine acid oleic (Omega 9) aproximativ 65% , acid linoleic (Omega 6) – 28% , precum si o mica cantitate de acid alfa linoleic (Omega 3), aproximativ 1 %. Acidul linoleic este foarte usor incorporat de piele, nu lasa urme grase si senzatie de piele grasa. Uleiul de samburi de caise se poate utiliza si in locul demachiantului zinic, in ingrijirea pielii din jurul ochilor precum si pentru zona delicata a gatului si a decolteului. Poate fi utilizat ca atare, nediluat, dar poate fi introdus ca si component in alte produse cosmetice precum crème, uleiuri de masaj, compozitii pentru ingrijirea gatului si a decolteului.Poate fi folosit ca ingredient in serumuri pentru ochi, in masti pentru revitalizarea tenului, precum si in uleiuri utilizate inainte si dupa bronzare. Mod de administrare: A se folosi pentru uz extern Ingrediente:Ulei din samburi de caise 50.00 ml ;

SKU: 30944 Categorie: Etichetă:

Descriere

Ulei din samburi de caise 50ml

Este bogat in antioxidanti naturali, care lupta cu radicalii liberi precum si in vitaminele C, B1, B2, B6, B17 si E, cu efect regenerant si revitalizant pentru piele. Tot vitamina E este cea care da fermitate pielii, conferind un aspect bine conturat si inlaturand ridurile. Antioxidantii puternici ajuta la protejarea organismului de actiunea radicalilor liberi si impiedica deteriorarea celulelor si a ADN-ului. De asemenea cotine acid oleic (Omega 9) aproximativ 65% , acid linoleic (Omega 6) – 28% , precum si o mica cantitate de acid alfa linoleic (Omega 3), aproximativ 1 %. Acidul linoleic este foarte usor incorporat de piele, nu lasa urme grase si senzatie de piele grasa. Uleiul de samburi de caise se poate utiliza si in locul demachiantului zinic, in ingrijirea pielii din jurul ochilor precum si pentru zona delicata a gatului si a decolteului. Poate fi utilizat ca atare, nediluat, dar poate fi introdus ca si component in alte produse cosmetice precum crème, uleiuri de masaj, compozitii pentru ingrijirea gatului si a decolteului.Poate fi folosit ca ingredient in serumuri pentru ochi, in masti pentru revitalizarea tenului, precum si in uleiuri utilizate inainte si dupa bronzare. Mod de administrare: A se folosi pentru uz extern Ingrediente:Ulei din samburi de caise 50.00 ml ;

Cumperi acum Ulei din samburi de caise 50ml online la pret bun.

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanta nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul beneficiaza de o perioada de retragere de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, respectiv de a returna produsele cumparate, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri.

Din cauza constrângerilor tehnice, pub-health-iasi.ro nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților pub-health-iasi.ro ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile pub-health-iasi.ro și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.

Produse Similare cu Ulei din samburi de caise 50ml