advertiser-logo

Reduceri de top lensa.ro
Am deschis un nou showroom Lensa în Militari Shopping
Vezi toate promotiile aici

Faina Integrala De Orez 500gr Longevita

Actiuni: Antidiuretic, analeptic, antiinflamator, antiscorbutic, astringent, carminativ, emolient, dietetic, hipotensor, regenarator, energizant, nutritiv.   Indicatii: Inflamatii cutanate, eczeme, hipertensiune arteriala, diaree, afte bucale, enterita, afectiuni renale, uremie, meteorism, angina, anorexie, cancer, obezitate, rahitism, anemie, crestere, convalescenta, stres, îngrijirea tenului si a pielii.   RETETE:   CREMA DE OREZ – Doua linguri cu faina se amesteca cu patru lingurite cu ulei de susan, masline sau floarea soarelui presat la rece. Se adauga apa si se lasa la foc mic. Se poate consuma atât dulce, cu nuca, stafide, coaja de lamâie, cât si sarat, condimentat cu ghimbir, sofran etc.   BUDINCA CU FRUCTE – Se amesteca 100 g faina de orez cu o jumatate de kilogram de fructe de sezon (mere, struguri, piersici, prune etc.) taiate marunt sau rase. Se adauga scortisoara, coaja de lamâie, miere sau zahar invertit, 50 g unt sau ulei. Se pune toata compozitia într-o forma tapetata cu faina de orez, se unge cu ulei sau unt si se baga în cuptorul cald, la foc potrivit, pentru 40-50 de minute.   GALUSTE DIN OREZ – Doua linguri cu faina de orez se combina cu o lingura cu cremogen de porumb sau faina de grâu, doua linguri cu ulei si apa pâna devine un aluat consistent din care, cu mâna umeda se formeaza galustele care se toarna în apa fiarta. Dupa primul clocot se toarna un pic de apa rece apoi se lasa sa fiarba la foc mic cinci minute.   LIPIE DE OREZ – O cana de faina de orez se pune la înmuiat în doua cani cu apa timp de 2-3 ore. Se sareaza, se framânta bine si se pune într-o tava unsa cu ulei. Se da la foc potrivit. Se poate combina si cu faina altor cereale (grâu, mei, hrisca, orz, ovaz si chiar soia).   TERCI DE OREZ – Faina de orez, 2 galbenusuri de ou, ulei,zeama de lamaie, marar , patrunjel. Se face un amestec din faina de orez. Dupa ce se ia de pe foc , se adauga 2 galbenusuri crude, iar dupa ce se mai raceste putin se freaca la mixer, adaugand cate putin ulei si zeama de lamiae, pana creste ca o spuma. In final se adauga marar si patrunjel. Mod de administrare: Este recomandat pentru orice preparat culinar

SKU: 31485 Categorie: Etichetă:

Descriere

Faina Integrala De Orez 500gr Longevita

Actiuni: Antidiuretic, analeptic, antiinflamator, antiscorbutic, astringent, carminativ, emolient, dietetic, hipotensor, regenarator, energizant, nutritiv.   Indicatii: Inflamatii cutanate, eczeme, hipertensiune arteriala, diaree, afte bucale, enterita, afectiuni renale, uremie, meteorism, angina, anorexie, cancer, obezitate, rahitism, anemie, crestere, convalescenta, stres, îngrijirea tenului si a pielii.   RETETE:   CREMA DE OREZ – Doua linguri cu faina se amesteca cu patru lingurite cu ulei de susan, masline sau floarea soarelui presat la rece. Se adauga apa si se lasa la foc mic. Se poate consuma atât dulce, cu nuca, stafide, coaja de lamâie, cât si sarat, condimentat cu ghimbir, sofran etc.   BUDINCA CU FRUCTE – Se amesteca 100 g faina de orez cu o jumatate de kilogram de fructe de sezon (mere, struguri, piersici, prune etc.) taiate marunt sau rase. Se adauga scortisoara, coaja de lamâie, miere sau zahar invertit, 50 g unt sau ulei. Se pune toata compozitia într-o forma tapetata cu faina de orez, se unge cu ulei sau unt si se baga în cuptorul cald, la foc potrivit, pentru 40-50 de minute.   GALUSTE DIN OREZ – Doua linguri cu faina de orez se combina cu o lingura cu cremogen de porumb sau faina de grâu, doua linguri cu ulei si apa pâna devine un aluat consistent din care, cu mâna umeda se formeaza galustele care se toarna în apa fiarta. Dupa primul clocot se toarna un pic de apa rece apoi se lasa sa fiarba la foc mic cinci minute.   LIPIE DE OREZ – O cana de faina de orez se pune la înmuiat în doua cani cu apa timp de 2-3 ore. Se sareaza, se framânta bine si se pune într-o tava unsa cu ulei. Se da la foc potrivit. Se poate combina si cu faina altor cereale (grâu, mei, hrisca, orz, ovaz si chiar soia).   TERCI DE OREZ – Faina de orez, 2 galbenusuri de ou, ulei,zeama de lamaie, marar , patrunjel. Se face un amestec din faina de orez. Dupa ce se ia de pe foc , se adauga 2 galbenusuri crude, iar dupa ce se mai raceste putin se freaca la mixer, adaugand cate putin ulei si zeama de lamiae, pana creste ca o spuma. In final se adauga marar si patrunjel. Mod de administrare: Este recomandat pentru orice preparat culinar

Cumperi acum Faina Integrala De Orez 500gr Longevita online la pret bun.

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanta nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul beneficiaza de o perioada de retragere de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, respectiv de a returna produsele cumparate, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri.

Din cauza constrângerilor tehnice, pub-health-iasi.ro nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților pub-health-iasi.ro ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile pub-health-iasi.ro și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.

Produse Similare cu Faina Integrala De Orez 500gr Longevita